Den panikslagna ensemblen

”Panik på klinik” tilldrar sig som namnet antyder på en läkarpraktik. Med hjälp av rejäla bidrag från EU utförs officiellt plastikoperationer av krigsskadade. Dessvärre drivs också en lönande sidoverksamhet med helt andra patienter. Här kan därför vilka organ som helst utbytas eller förbättras, allt för att kompensera det som naturen inte från början ordnade till dessa patienters belåtenhet. Det hela fungerar utmärkt tills en dag en frågvis journalist och en undersökande EU-representant oväntat, och inte minst oönskat, dyker upp. Då brinner det i knutarna för att rädda det som räddas kan av onsdagarnas lönande sidoverksamhet.

Kommentarer från publiken

” Tack för en fantastisk föreställning. Ni alla är bara bäst. Ni bjuder verkligen på er själva. Kram på er alla. Ser framåt och längtar till nästa års föreställning.”

”Hej, vi såg den i söndags, och som vanligt hade vi väldigt roligt😂. Tack för härlig underhållning🙏🥰”

Tack för en trevlig kväll. Ni gör det fantastiskt bra som tränar och lägger tid på roligheterna för att roa oss. Indelningen på scenen gjorde det lätt att uppfatta lokaliteterna. Språkförbistringen var riktigt rolig.
Kläderna gav extra piff. Brukar inte uppskatta det som är under bältet men det lyckades ni bra med. Fart och fläkt uppskattades av vårt sällskap.

Lokalradion om Panik på klinik: Äntligen fars igen i Örnsköldsvik