I Boeing Boeing spelar Gunilla Asp Lengyel, Anna-Lena Pessa, Christer Wisten, Sören Back, Olga Back och Svea Bylund. Producent är Ros-Marie Berglin.

Handlingen bygger som sig bör när det gäller farser på en blandning av lögner, missförstånd och trassel innan det hela reds ut. Arkitekten Fredrik Skott har byggt upp en ideal tillvaro som innebär att han umgås med inte en, utan tre, flygvärdinnor som så att säga går i skift. Det gäller att flygen går och landar enligt ordinarie tidtabeller så att det endast finns en flygvärdinna i taget i huset. Så är det också till en början, men sen spårar det ur till publikens stora nöje, men till Fredriks stora bekymmer. Hushållerskan och en barndomsvän gör allt för att minska problemen, men vad hjälper det?

När farsen gick i London spelades den över 2 000 föreställningar under sju år, vilket får ses som ett bevis på att det är en verklig höjdare. Fullt så många föreställningar kommer inte Teaterspegeln att spela, utan vi nöjer oss med tretton föreställningar med premiär den 1 februari 2020.

  • Boeing Boeing spelas på följande datum och tider:
  • Premiär: Lördagen den 1 februari kl. 17.00.
  • Söndagar: 2, 9 och 16 februari kl. 17.00.
  • Fredagar: 7, 14 och 21 februari kl. 19.00.
  • Lördagar: 8, 15 och 22 februari kl. 15.00 och kl. 19.30.