Till dig som köpt biljetter till ”Panik på klinik” 18 eller 19 februari

Vi har tyvärr råkat ut för ett corona-fall i ensemblen och måste tyvärr ställa in helgens föreställningar, det vill säga fredag den 18 februari kl 19.00 samt lördag 19 februari kl 14.30 och kl 19.00. Vi beklagar det men det finns tyvärr inget annat att göra.

Dessbättre räknar vi med att kunna spela nästa helg på dessa tider: 25 februari kl 19.00 samt lördag 26 februari kl 14.30 och 19.00. Biljetter som köpts till någon av de inställda föreställningarna gäller naturligtvis till motsvarande föreställning nästa helg. Passar det är vi tacksamma för att ni bekräftar detta via email soren.back@sbkommunikation.se så att vi kan hålla koll på hur många som kommer på respektive föreställning.

Skulle den tiden eller dagen inte passa kan det finnas möjlighet att boka om till någon av de andra två föreställningarna men vi kommer då att tillämpa ett kösystem. Detta för att inte riskera att få någon föreställning med allt för stor publik eftersom vi fortfarande försöker hålla avstånd både i salongen och vid pausfikat.

För ombokning av föreställning ring 070-522 10 25 eller ännu hellre maila soren.back@sbkommunikation.se.

Om ingen av dagarna och tiderna passar finns möjlighet att antingen få presentkort till nästa års fars eller att få biljetterna återbetalda. Oavsett vilket, maila till soren.back@sbkommunikation.se så löser vi det.

Vi beklagar den situation som uppstått men försöker lösa den så bra som möjligt.